Tømrer i Silkeborg

Har du brug for professionel hjælp til tømrerarbejde i Silkeborg og omegn, er du havnet det rette sted. Hos Nordic Byg ApS har vi mange års erfaring inden for tømrerarbejde, og vi løser opgaver i alle størrelser.

Skal hoveddøren justeres, eller skal der monteres et vindue? Eller skal der laves en tilbygning eller komplet nybyg? Vi står klar til at hjælpe med dit projekt, og vi tilbyder alle former for tømrerarbejde, såvel som snedkerarbejde.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for tømrerfaget, og du kan derfor trygt regne med os, når du skal vælge tømrer i Silkeborg, såvel som andre byer i Jylland og resten af Danmark. Vi holder til i Gjern nær Silkeborg, og selvom vi er et af de lokale tømrerfirmaer i Silkeborg, kører vi gerne i hele landet. Så uanset om du bor i Silkeborg, Aarhus eller længere væk som Fyn og Sjælland, er du velkommen til at kontakte os.

Vi har erfaring med både små og store opgaver inden for tømrerfaget, såvel som snedkerfaget til både private og erhverv. Bl.a. har vi også mangeårig erfaring med butiksindretning i både Danmark og udlandet. Her kan vi både hjælpe med inventar og montering i butik, samt kontormiljøer.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud.

Murstenshus isoleret udefra og beklædt med SuperWood sw12 small. Farve tjære.

Nordic Byg - din tømrer i Silkeborg og omegn

Hos Nordic Byg tager vi os af et væld af opgaver inden for tømrerarbejde – både store og små. Vi hjælper både virksomheder og private med at finde de rette løsninger, både når det gælder renovering, nybyg eller andre tømreropgaver.

Inden for tømrerarbejde tilbyder vi blandt andet:

  • Nybyg
  • Renovering
  • Nye vinduer og døre
  • Tilbygning
  • Facaderenovering
  • Bygning af terrasse
  • Specialopgaver

 

Inden for specialopgaver har vi også god erfaring med finere arbejde som snedkerarbejde. Vi trækker ofte på vores erfaring inden for snedkerfaget, når vi skal tage os af indvendige opgaver, samt bygning af træterasse, justering af vinduer og døre. Det kan fx være, hvis du har brug for vinduer og døre i specialmål. Dertil arbejder vi også ofte med butiksindretning, hvor vi kan løse forskellige opgaver af både det grovere og finere arbejde. Vi har lang erfaring med butiksindretning i både Danmark og udlandet. Så uanset om du søger en tømrer i Silkeborg, Viborg eller andre steder i Jylland – eller Fyn eller Sjælland, er du velkommen til at kontakte os.

Når du vælger Nordic Byg som dit foretrukne tømrerfirma i Silkeborg, eller hvorend du holder til, forvente et solidt og professionelt stykke arbejde, høj kvalitet og service i top.

Kvalitetsbevidst tømrerfirma i Silkeborg

Hos Nordic Byg har vi mere end 20 års erfaring inden for tømrerarbejde, og vi tager os af både små og store opgaver. Vi favner bredt inden for tømrerarbejde, såvel som snedkerarbejde, og vi går op i høj kvalitet og god service. Uanset om du blot skal have udskiftet et vindue eller have skåret en bordplade til, eller om du har planer om større projekter som renovering, nybyggeri eller tilbygning.

Når du vælger os til at klare tømrerarbejdet, møder du vores dygtige team af specialister, der arbejder for at imødekomme dine behov. Når vi har taget en snak og dannet os et overblik over projektet, giver vi et uforpligtende tilbud på opgaven. Undervejs i processen står vi også klar med rådgivning og opdateringer, så du kan vide dig sikker på, at det hele forløber som det skal. For os er det nemlig vigtigt, at du er i trygge hænder hele vejen.

Sammen finder vi de rette materialer og løsninger, som lever op til dine ønsker og behov – og vi sørger selvfølgelig for, at der ikke kommer uventede overraskelser undervejs. Vi har gode samarbejder med vores leverandører, der sikrer materialer i god kvalitet, og vi leverer på det rigtige tidspunkt til de rigtige priser.

Du kan derfor trygt vælge Nordic Byg ApS til at udføre tømrerarbejde for dig.

Få et tilbud på tømrerarbejde

Hvad koster en tømrer i Silkeborg? Der er selvfølgelig flere faktorer, der spiller ind, når det gælder tømrerarbejder og priser. Ønsker du en pris på tømrerarbejde, er du velkommen til at kontakte os. Så giver vi dig et uforpligtende, konkurrencedygtigt tilbud.

Prisen på en tømrer afhænger selvfølgelig af opgavens omfang og andre faktorer som fx materialer. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os og giver en beskrivelse af opgaven. Vi løser både små og store opgaver – så uanset om der skal sættes en ny dør i, eller om du har et større projekt som en renovering eller tilbygning til din bolig, kan vi byde ind med et godt tilbud.

Med vores mangeårige erfaring har vi taget os af mange forskellige typer opgaver gennem årene, og derfor har vi også en bred type kunder i dag. Vi har både private kunder, såvel som erhvervskunder, og dermed har vi god erfaring inden for alle typer opgaver. Det gælder både opgaver i det private hjem, såvel som opgaver til virksomheder og erhverv. Bl.a. trækker vi på en lang erfaring inden for butiksindretning i både Danmark og udlandet. Tøv derfor ikke med at kontakte os, uanset om du søger en tømrer i Silkeborg eller andre steder i Danmark.

Du kan få et tilbud ved at kontakte os her. Udfyld formularen og kom med en kort beskrivelse af din opgave. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.