Om os

Om os

Hos Nordic Byg ApS favner vi bredt inden for tømrer- og snedkerarbejde. Med mere end 20 års erfaring kombinerer vi vores stolte traditioner inden for håndværket med de nyeste materialer og metoder. Vi holder os altid opdaterede på byggeriets intense udvikling, og vi bestræber os på at være på forkant med det hele. Så uanset om du er til traditionelle eller moderne løsninger, står vi klar til at hjælpe dig.

Vi sætter en ære i at levere en gennemtænkt løsning af høj kvalitet, uanset om opgaven er lille eller stor. Vi har lang erfaring med det finere arbejde inden for snedkerarbejde, samt både simple og omfattende opgaver inden for tømrerarbejde. Så kontakt os endelig, uanset om du skal have udskiftet et vindue, eller om du drømmer om et snedkerkøkken eller en tilbygning.

Dertil har vi også mange års erfaring med opbygning og indretning af butikker i både Danmark og i udlandet. Vi henvender os derfor både til private, såvel som virksomheder og erhverv.

Vi holder til i Gjern ved Silkeborg, og har mange kunder i Silkeborg og omegn, men som bekendt også andre steder i Danmark, såvel som i udlandet. Du kan derfor trygt vælge os, hvis du er på udkig efter en snedker eller tømrer i Silkeborg og omegn, men også i resten af landet.

Få et tilbud

Udfyld formularen og beskriv kort din opgave. Så kommer vi retur til dig med et godt tilbud 😊

Se vores anmeldelser på Trustpilot

FREMRAGENDE

Referencer

Se noget af det arbejde vi har udført for nogle af vores glade kunder.