Butiksindretning

Butiksindretning

Skal butikken renoveres eller ombygges, eller har du brug for hjælp til indretning af ny butik? Hos Nordic Byg ApS har vi specialiseret os i butiksindretning, og vi har mange års erfaring med indretning af butikslokaler og erhvervslokaler for virksomheder i både Danmark og i udlandet.

Vi kan bl.a. tilbyde:

  • Butiksindretning og ombygning
  • Specialbygget inventar til butikker, fx varehylder, butiksdisk, omklædningsrum mm.
  • Montering af skillevægge mm. i kontorer
  • Popup-butikker
  • Nedtagning af eksisterende butikker og genopbygning

 

Vi udfører simple såvel som komplicerede opgaver inden for erhvervsbyggeri, samt indretning af diverse kontorer, showrooms og butikker.

Både små og store opgaver

Hos Nordic Byg ApS har vi 20 års erfaring inden for tømrer- og snedkerarbejde, og vi har specialiseret os i butiksindretning. Vi hjælper med både små og store opgaver – uanset om du bare skal have bygget par hylder eller en butiksdisk, eller om du skal have hjælp til indretning af hele butikken eller erhvervslokalet.

Vi står også klar til at hjælpe og rådgive dig, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning, der passer til din virksomhed.

Den gode indretning

Med god indretning og godt inventar kan du skabe mere overblik i din butik eller dine erhvervslokaler. Det gør rummet mere indbydende og hjælper med at fremhæve dine evt. produkter.

Og det er netop her, hvor Nordic Byg ApS kommer ind i billedet. Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe den rette stemning i din butik, dit showroom eller erhvervslokale.

Kontakt os i dag, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med butiksindretning.

Få et tilbud

Udfyld formularen og beskriv kort din opgave. Så kommer vi retur til dig med et godt tilbud 😊

Se vores anmeldelser på Trustpilot

FREMRAGENDE

Referencer

Se noget af det arbejde vi har udført for nogle af vores glade kunder.