Referencer

Referencer

Se noget af det arbejde vi har udført for nogle af vores glade kunder.

Tømrer og snedker i Silkeborg

Hos Nordic Byg ApS tilbyder vi et væld af løsninger inden for tømrer- og snedkerarbejde til både private og erhverv. Her på siden kan du se lidt eksempler på vores arbejde. Vi har bl.a. stor erfaring med bygning af træterrasser i alle størrelser og i et eller flere niveauer. Vil du gerne udnytte dine udearealer fuldt ud, kan vi skabe det bedste udemiljø med en solid og flot træterrasse.

Vi har også god erfaring med isolering og træbeklædning af murstenshuse, der ikke bare kan forbedre dit hjems isoleringsevne, men også give et mere moderne udtryk til din bolig. Skal der laves nyt indendøre? Se eksemplerne på vores specialbygge trapper ovenfor. Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på en opgave, er du velkommen til at kontakte os.

Står du som virksomhed- eller butiksejer, har vi også stor ekspertise inden for løsninger til erhverv, herunder butiksindretning og kontormiljøer – ikke bare i Silkeborg men i hele Danmark, såvel som i udlandet. Så søger du en tømrer i Silkeborg til erhverv – eller andre steder i Danmark, kan du trygt regne med os.