Snedkerarbejde

Snedkerarbejde

Hos Nordic Byg ApS udfører vi snedkerarbejde i høj kvalitet. Vi udfører træarbejde med sans for detaljerne og kvaliteten. Måske har du døre og vinduer, som skal repareres, eller en bordplade, som skal skæres til? Ingen opgave er for lille eller for stor for os. Vi udfører mange forskellige typer opgaver inden for snedkerarbejde til både private og erhverv.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på snedkerarbejde.

Snedker i Silkeborg

Hos Nordic Byg har vi mange års erfaring inden for snedkerarbejde og tømrerarbejde, og vi står klar til at hjælpe dig med både små og store opgaver. Vi holder til i det midtjyske og tilbyder snedkerarbejde i Silkeborg og omegn. Vi tilbyder håndværk i høj kvalitet, og det gælder uanset om du skal have fikset en bordplade eller udskiftet døre og vinduer.

Vi sørger for det fine arbejde, og vi kæler for detaljerne og går op i design og kvalitet. Vi tager højde for traditionerne, men er også altid på forkant med udviklingen inden for byggeri og håndværk – og derfor er vi særligt dygtige inden for vores fag. Så søger du snedker i Silkeborg, er du havnet det helt rigtige sted.

Vi tilbyder blandt andet følgende opgaver inden for snedkerarbejde:

  • Gulve
  • Køkkener
  • Skabe og inventar i specialmål
  • Renovering og udskiftning af døre og vinduer
  • Døre og vinduer i specialmål
  • Specialopgaver

 

Dertil tilbyder vi også tømrerarbejde og andre typer opgaver inden for renovering og nybyg. Blandt andet har vi mange års erfaring med butiksindretning i både Danmark og udlandet.

Få professionel rådgivning

Snedkerarbejde handler ikke kun om at bygge, renovere eller reparere – det handler også om god service og rådgivning. Hos Nordic Byg ApS kan du forvente service i høj kvalitet. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, og sammen finder vi den rette løsning.

Du kan derfor vide dig sikker på, at vi ikke bare går i gang med en opgave, før vi er enige om tingene. Vi lytter til dine ønsker og idéer, og vi byder også gerne ind med forslag undervejs. Når vi har dannet os et overblik over opgaven, får du et konkurrencedygtigt tilbud. Har du spørgsmål undervejs i processen, står vi klar til at hjælpe og komme med opdateringer på projektet. For os går kvalitet og service hånd i hånd – uanset om opgaven er lille eller stor.

Vi er din lokale snedker i Silkeborg, men vi kører også gerne til dig i Jylland, der har brug for hjælp til særlige opgaver.

Få et tilbud

Udfyld formularen og beskriv kort din opgave. Så kommer vi retur til dig med et godt tilbud 😊

Se vores anmeldelser på Trustpilot

FREMRAGENDE

Referencer

Se noget af det arbejde vi har udført for nogle af vores glade kunder.