Butiksindretning

Skal butikken renoveres eller ombygges, eller har du brug for hjælp til indretning af ny butik? Hos Nordic Byg ApS har vi specialiseret os i butiksindretning, og vi har mange års erfaring med indretning af butikslokaler og erhvervslokaler for virksomheder i både Danmark og i udlandet.

Vi kan bl.a. tilbyde:

  • Butiksindretning og ombygning
  • Specialbygget inventar til butikker, fx varehylder, butiksdisk, omklædningsrum mm.
  • Montering af skillevægge mm. i kontorer
  • Popup-butikker
  • Nedtagning af eksisterende butikker og genopbygning

 

Vi udfører simple såvel som komplicerede opgaver inden for erhvervsbyggeri, samt indretning af diverse kontorer, showrooms og butikker.

Tømrer til erhverv - alt fra butiksindretning til kontor

Søger du en professionel tømrer til erhverv, er du havnet det helt rigtige sted. Vores dygtige tømrere og snedkere løser ikke bare opgaver for private kunder, men også erhvervskunder. 

Hos Nordic Byg ApS har vi 20 års erfaring inden for tømrer- og snedkerarbejde, og vi har bl.a. specialiseret os i butiksindretning. Vi hjælper med både små og store opgaver – uanset om du bare skal have bygget par hylder eller en butiksdisk, eller om du skal have hjælp til indretning af hele butikken eller erhvervslokalet. Dertil har vi også god erfaring med indretning og inventar til kontormiljøer.

Vi holder til i Silkeborg, nærmere betegnet Gjern, men vi kører også gerne længere for vores erhvervskunder. Du kan derfor trygt vælge os som dit foretrukne tømrerfirma i hele Danmark.

Vi står også klar til at hjælpe og rådgive dig, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning, der passer til din virksomhed.

Kontormiljøer

Den gode indretning

Uanset om du står med en butik, showroom eller et kontor, kan du med den rette indretning og godt inventar skabe et godt miljø. Det optimale miljø – uanset om det er i en butik eller et kontor –  kan bidrage til et bedre overblik, såvel som arbejdsmiljø. Med den rette indretning kan du skabe et mere indbydende miljø, som kan afspejle din virksomhed eller dine produkter. Det kan være med til at skabe et trygt og inspirerende arbejdsmiljø for dine medarbejdere. Og i en butik eller et showroom kan den rette indretning inspirere og øge muligheden for salg af dine produkter.

Og det er netop her, hvor Nordic Byg ApS kommer ind i billedet. Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe den rette stemning i din butik, dit showroom eller erhvervslokale. Vi trækker på vores mangeårige erfaring inden for butiksindretning, hvor vi har haft kunder i både Danmark og udlandet.

Kontakt os i dag, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med butiksindretning.